tiistai 5. elokuuta 2014

Artjournal-sivuko?

Onkin kulunut pitkä tovi edellisestä postauksesta. Jotain olen kuitenkin tehnyt kesäloman aikana; jostain syystä minua on jo pitkään kiehtonut kokeilla artjournal tyyppistä tekemistä.. Päiväkirjanpitäjä en ole kuitenkaan koskaan ollut, joten tarkoituksena vain leikkiminen kuvituksilla ja sanoilla ja erilaisten kokeilujen tekeminen. Craft stamper -lehdessä  (helmikuu 2010) oli tehty itse albumirenkailla varustettu kirja. Joten tein sellaisen paksusta paperilehtiön taustapahvista, kokeilin akryylimaaleja/värejä jne. Joitain sivuja tein jo aikaisemmin hyljätyistä akvarellipaperin kappaleista, sivut on kooltaan noin A5. Koko osoittautui myöhemmin turhan pieneksi.

Tässä kuitenkin pari ekaa sivukokeilua. Muitakin tein joista ehkä joskus kuviakin.

Ekana ihan kynällä piirtelyä, lähinnä lie zentangle-piirustelua ja "doodling"-piirtelyä. Tausta oli vanha gelliplate-tekniikalla tehty kokeilu.



Seuraava sivu maalailua akryylimaaleilla. ja piirtelyä tussikynällä sekä kirjainleikkeitä. Alunperin tarkoituksena ei ollut naisen pään tekeminen, mutta sellainen siitä lopulta syntyi. Huulet on lehdestä leikatut ja gel mediumilla kiinnitetty. Silmien maalaaminen ei oikein onnistunut, joten silmien tilalla vain tekstit. Tosin luonnollisuus ei ollutkaan tavoitteena.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti